Café-aften incl. oplæg i Brovst – Indgang B – 26. Marts 2019

Indlæser kort...

Tid: 26/03/2019 19:00 - 21:00

Sted Brovst skole

Indgang ved indgang B, Biblioteket

I forbindelse med café-aften på Brovst skole 26. marts får vi besøg af Maria Møller Hansen, der er faglig rådgiver for Fagcenter for Autisme og ADHD, og Jesper, der er far til tre børn, hvoraf de to har diagnoser indenfor autisme- og ADHD spektret. Jesper vil fortælle om, hvordan det at have børn med diagnoser kan udfordre familielivet, om samarbejdet med børnepsyk. og kommunen, om oplevelser med skolevægring, og om hvordan man kommer helskindet igennem det hele som familie. Efter Jespers oplæg vil Maria stå klar til at svare på spørgsmål fra deltagerne.

Landsforeningen Autisme, Kreds Nordjylland, arrangerer 2 – 3 netværksarrangementer pr. halvår i Jammerbugt Kommune. Café-aftnerne, som de kaldes, henvender sig til både nye og gamle medlemmer. Man er også velkommen, hvis man er interesseret i at høre mere om autismeforeningens arbejde – også selv om man ikke er medlem.

På netværksaftnerne har man mulighed for at udveksle erfaringer med andre familier med autisme inde på livet, om hverdagsproblemer, skolegang, samarbejde med kommunen, hjælp til selvhjælp. Det kan være en vanskelig situation at stå i, når man får et barn med autismespektrum-diagnose, og det kan være til stor hjælp og inspiration at møde andre, der har en hverdag, der ligner ens egen.

Det er gratis at deltage, og foreningen vil være vært med en kop kaffe/te og kage

Man kan deltage uden tilmelding, men af hensyn til praktisk forberedelse af arrangementet, vil vi bede jer tilmelde jer her på siden, eller på sms til tlf. 22 80 94 50


Tilmelding

Tilmeldingsfristen er udløbet eller du er ikke logget ind.