Caféaften i Aalborg, onsdag 6. november 2019

Kort utilgængelig

Tid: 06/11/2019 18:30 - 20:30

Sted AspIT

Caféaftener henvender sig til alle som på en eller anden måde har autisme inde på livet.

Her snakkes om alt man kunne have brug for, det kan være hverdagsproblemer, skolesøgning, bevillinger, hjælp til selvhjælp osv.

Det kan være en svær situation at stå i, når man får et barn med en autisme spektrum forstyrrelse eller man selv får en diagnose og skal lære at takle de udfordringer, det giver. Det kan derfor være en hjælp, at søge kontakt til ligesindede og mødes med bl.a. andre forældre for at hygge, udveksle gode erfaringer m.m. Foreningen vil være vært med kaffe og kage.

 

Denne aften vil Dorthe Stieper komme og fortælle lidt om hendes nye bog.

Autismemor

 Ny bog lader mødre fortælle deres beretning om, hvordan det er at have et barn med autisme. Kreds Nord inviterer til caféaften med forfatteren.

Her vil forfatter og journalist Dorthe Stieper fortælle om sin bog, ”Historien om en mor – 11 mødre fortæller om at have børn med autisme”, og hvad der kendetegner mødrenes beretninger.

”Det er historier om at være mor til et barn, der er anderledes; om at være sit barns oversætter og faste holdepunkt i denne verden, om at blive misforstået og kæmpe med systemet, om bekymringerne og udfordringerne på hjemmefronten, skyld og skam, sorg og tab, samt om at betale kærlighedens pris. Men det er også historier om små sejre i hverdagen, om at glæde sig over sit barn og finde sig til rette i livet, som det nu former sig,” fortæller Dorthe Stieper og fortsætter:

”Det er mit håb at både bogen og mit oplæg vil vække genkendelse hos andre mødre, samt give indsigt og forståelse til pårørende og fagfolk.”

Dorthe er selv mor til en datter, der bl.a. har fået diagnosen Aspergers Syndrom. Udover at være journalist og forfatter arbejder hun også som forældrementor for pårørende til psykisk sårbare børn og unge. Se evt. mere på www.dorthestieper.dk

Præsentationen af bogen i Autismeforeningen Kreds Nord er et særarrangement forud for bogens officielle udgivelse den 7. november. Bogen vil på aftenen kunne købes og signeres af forfatteren.

Tilmelding her via hjemmesiden www.autismenord.dk , på mail til cw@autismenord.dk eller sms til bestyrelsesmedlem Christina Winther: 42 60 00 19

Efter denne aften, håber vi på at kunne mødes samme tid og sted, den første tirsdag i hver måned


Tilmelding

Tilmeldingsfristen er udløbet eller du er ikke logget ind.