Filmen “Den gode dinosaur”

Indlæser kort...

Tid: 13/02/2016 11:30 - 13:30

Sted BioCity Aalborg

dino

Kom i biografen med Autismeforeningen.

Vi skal se “Den god dinosaur” lørdag den 13. februar kl. 11.30 i Nordisk Film Biograf, Kennedy arkaden, Aalborg. En film for børn og barnlige sjæle, og en mulighed for at træne dit barn i at gå i biografen. Vi får vores egen sal, hvor vi har mulighed for at juster på lys og lyd hvis der skulle være brug for det. Som udgangspunkt vil det dog være som en ganske almindelig forestilling bortset fra at forestillingen kun annonceres på autismeforeningens hjemmeside og på vores facebook side, og derfor kun for børn og voksne som har autisme ind på livet.

Hvis du er medlem og tilmelder via hjemmesiden autismenord.dk er prisen kr. 35,00 pr. person

Hvis du ikke er medlem er prisen 70 kr. pr. person (f.eks. tilmelding via vores facebook side. Det kan kun ske i opslagets tråd. Først når din tilmelding er bekræftet af Helle Jokumsen fra autismeforeningen, kan du være sikker på der er en billet til dig/jer.

Billetter afhentes ved et af de små cafe borde nedenfor trappen til biografen. En fra bestyrelsen i autismeforeningen vil være tilsted og udlevere billetter mod betaling via mobilpay eller kontant.

Vi glæder os til at komme i biografen sammen med dig og din familie.

Mvh autismeforeningen nordjylland


Tilmelding

Tilmeldingsfristen er udløbet eller du er ikke logget ind.