Forældrecafé Frederikshavn

Kort utilgængelig

Tid: 29/06/2022 18:30 - 20:30

Sted Frivillig center

  Netværksgruppe 

 

Mangler du et fællesskab, hvor du kan dele dine tanker og spørgsmål omkring dit barn med en autismespektrumforstyrrelse?

Det kan være en svær situation at stå i, når man har barn med en autismespektrum forstyrrelse og skal lære at takle de udfordringer, det giver. Det kan derfor være en hjælp at søge kontakt til ligesindede og mødes med andre forældre for at hygge og udveksle gode erfaringer m.m.

Autisme i familien kan være en krævende opgave for alle. Som pårørende bliver man ofte overvældet af mange følelser, lige fra bekymring, usikkerhed og ensomhed, fordi man mangler et netværk af personer, der forstår den hverdag, man lever i.

Cafe-netværksaftener henvender sig til både nye og nuværende medlemmer af Landsforeningen Autisme. Der vil være mulighed for at høre om autismeforeningen, til at få råd og vejledning i at takle hverdagsproblemer, kontakt med offentlig myndighed, hjælp til selvhjælp osv. Der vil være mulighed for at møde medlemmer fra landsforeningen autisme kreds Nordjylland, som har erfaring som pårørende til autister.

Vi mødes den sidste onsdag i måneden i Frivillig Center Frederikshavn

Kl. 18.30 – 20.30

Frivillig center

Danmarksgade 12 (Indgang fra gården – Asylgade)

9900 Frederikshavn

Har du spørgsmål til netværksaftenerne skal du være velkommen til at kontakte Landsforeningen Autisme

”Tilmelding skal fremover gå til”

Carina Højmark, sms 31 78 73 23

Vi håber, at vi ses.

Landsforeningen Autisme Kreds Nordjylland