Konflikthåndtering når der er autisme i familien – 27. februar 2019 i Frederikshavn

Indlæser kort...

Tid: 27/02/2019 19:00 - 21:30

Sted Aktivitetsalen, Nordstjernen Skoleafdeling

Sanne Vahlun (Mets aspies mor) kommer og fortæller om konflikthåndtering og forebyggelse af konflikter i relation til børn og unge med en autismediagnose

Konflikter fylder ofte en del i relationer i og omkring børn og unge med autisme. Når man har et autistisk barn i familien, er der ofte et højt stresseniveau hos både barn og forældre. Dette bevirker ofte, at der opstår forskellige konflikter i familien, i skolemæssige sammenhænge, med sagsbehandlere og andre.

Ofte høres og opleves udtryk som: Han/hun vil ikke …

Han/hun er bare på tværs…

I går kunne han/hun, så selvfølgelig kan hun også i dag ….. Han/hun vil bestemme og styre det hele…..

Det er typisk teenager….

Disse udtryk er ofte fremsat ud fra en manglende forståelse for konflikthåndtering i en autismesammenhæng.

I dette foredrag vil jeg give en indføring i konfliktforståelse og introducere hvilke redskaber, der  med fordel kan anvendes i forskellige sammenhænge. Ud fra en grundlæggende opfattelse af, at vi alle gør det bedst mulige i de forskellige situationer byder oplægget på forslag til at skabe større trivsel i hverdagen.

Jeg er uddannet konfliktmægler og coach og har gennem flere år rådgivet både familier, bosteder og offentlige ansatte indenfor autisme og ADHD området. Derudover har jeg en indsigt fra hjemmefronten, da jeg er mor til en datter med diagnoserne asperger, ADHD og OCD.

(Lagt online 7. november)

 


Tilmelding

Tilmeldingsfristen er udløbet eller du er ikke logget ind.