Oplæg ved Felix Munch for teenageren og unge voksne med autisme

Indlæser kort...

Tid: 03/02/2018 13:00 - 16:00

Sted Medborgerhuset (Ved Hovedbiblioteket)

Felixs temaeftermiddag er tilrettelagt til unge med AFS men forældre og andre pårørende er også velkommen, dog gerne på de bagerst rækker i salen.

En eftermiddag om at være et autistiske menneske
Identiteten skabes i samspillet med andre, siger de kloge. Som autistisk menneske samler man ikke implicit det samme op i sociale situationer og de “andre” man spejler sig i, er har grundlæggende andre forudsætninger for livet end een selv.
Derfor findes der for langt de fleste autistiske mennesker en læringsrejse med et autistisk curriculum, nemlig den for at lære at kende os selv.
Når vi gør det, når vi forstår vores forudsætninger, vores sanser og vores måde at være social på, så er vejen til trivsel og livskvalitet markant kortere.
Med udgangspunkt i det Autistiske Curriculum vil i denne eftermiddag inspirere til din selvforståelsesrejse.

Om Felix
Felix Munch er autismekonsulent. Med ansættelser i døgninstitution, dagbeskræftigelse, og samværdstilbud blev det efter nogle år som pædagogisk konsulent i Specialområde Autisme, med supervision, undervisning og VISO-opgaver, til en tilværelse som selvstændig autismekonsulent. Her arbejdes der primært med 1:1 Selvforståelse, supervision og foredragsvirksomhed.

Ud over den faglige ballast har Felix også egen autismediagnose, som et redskab til at arbejde indenfor området. Kombinationen af disse styrker giver et detaljefokuseret blik, en enorm videnbegærlighed samt en kompromisløs ihærdighed og etik.

Tilmelding her via hjemmesiden SU.25/1-18.


Tilmelding

Tilmeldingsfristen er udløbet eller du er ikke logget ind.