Event-koordinator/planlægger til Autismeforeningens Aktivitetsudvalg i Kreds Nord

Vi søger en engageret eventkoordinatorer og planlæggere til vores Aktivitetsudvalg i Kreds Nord. Som eventkoordinator vil du spille en central rolle i planlægning, styring og opfølgning på forskellige aktiviteter for vores forening. Her er nogle af de vigtigste opgaver:

  • Planlægning og koordinering: Du vil være ansvarlig for at planlægge og organisere arrangementer, workshops, og sociale begivenheder for vores medlemmer.
  • Netværksopbygning: Vi søger en person med et godt netværk, der kan tiltrække deltagere og samarbejdspartnere til vores events.
  • Stabilitet og pålidelighed: Det er vigtigt, at du er stabil og pålidelig, da du vil være nøglepersonen bag vores aktiviteter.

Kvalifikationer og kompetencer:

  • Erfaring med eventplanlægning og koordinering.
  • Godt netværk og evne til at tiltrække deltagere.
  • Stabil og ansvarsbevidst.
  • Autimsmevenlighed

Når vi taler om autismevenlighed, fokuserer vi på at skabe miljøer, arrangementer og aktiviteter, der er tilgængelige og støttende for personer med autisme. Her er nogle vigtige aspekter:

  1. Sensorisk hensyn: Autismevenlige miljøer tager højde for følsomheden over for lys, lyd og teksturer. Dæmpet belysning, støjreduktion og bløde overflader kan hjælpe.
  2. Klare strukturer og forudsigelighed: Personer med autisme trives ofte bedst, når de ved, hvad de kan forvente. Tydelig information om tidsplaner, aktiviteter og regler er afgørende.
  3. Visuel støtte: Brug af visuelle hjælpemidler som billeder, symboler og piktogrammer kan gøre det lettere for personer med autisme at forstå og deltage.
  4. Sociale strategier: Træning i sociale færdigheder og forståelse af sociale normer kan hjælpe personer med autisme med at navigere i sociale situationer.
  5. Inklusion og accept: Skab et miljø, hvor alle føler sig velkomne og accepterede. Undgå stigmatisering og fremhæv styrkerne hos personer med autisme.

Hvis du er interesseret i at blive en del af vores engagerede team, så send din ansøgning til os. Vi ser frem til at høre fra dig!