Aalborg forsvars- garnisonsmuseet lørdag d. 21. maj 2016

Hvornår

21/05/2016    
14:00 - 16:00

Tilmeldinger

Tilmeldinger lukket

Hvor

Aalborg Forsvars- og Garnisonsmuseum
Skydebanevej 22 , 9000 Aalborg
Indlæser kort...

Aalborg forsvars- og garnisonsmuseet med autismeforeningen.

Vi har fået lov at besøg museet efter normal lukketid, og mødes kl. 14.00 ved indgangen.

Kæmpehangar fra 2. Verdenskrig er rammen om det danske totalforsvars historie

I Danmarks største garnisonsby findes det eneste museum, som viser udstillinger fra alle grene af det danske totalforsvar. Museet har desuden omfattende udstillinger om besættelsestiden 1940 – 1945.

Aalborg Forsvars- og Garnisonsmuseum viser mange spændende udstillinger om den store udvikling, som er sket inden for Hæren, Flyvevåbnet, Hjemmeværnet, Politiet og Redningsberedskabet (tidligere Civilforsvaret) med vægten på tiden efter den 2. Verdenskrig.

Endvidere findes på museet meget omfattende udstillinger om besættelsestiden i Danmark 1940 – 1945 samt om Aalborg som den vigtigste garnisonsby i Danmark gennem mange år.

Der er i de over ca. 10000 m2 udstillinger lagt vægt på, at gæsterne skal have mulighed for at komme tæt på og berøre de udstillede genstande. For børnene er der masser af muligheder for at prøve mange ting og udforske det indre af f.eks. pansrede køretøjer og jagerfly.

Museet har til huse i en militærhistorisk interessant bygning i Aalborgs vestlige del – en kæmpehangar med sidebygninger, som tyskerne lod opføre på den vandflyveplads de etablerede i Aalborg i 1940 – i sig selv en interessant oplevelse.

Pris er pr. person er kr. 25,00

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Tilmeldinger

Tilmeldingsfristen er udløbet eller du er ikke logget ind.