Cafe-netværksaften

Indlæser kort...

Tid: 20/03/2013 19:00 - 22:00

Sted Vejgaard Bibliotek

Cafe-netværksaftener henvender sig til både nye og gamle medlemmer, hvor der vil være mulighed for at høre om autismeforeningen, til at få råd og vejledning til at takle hverdagsproblemer, skolesøgning, bevillinger, hjælp til selvhjælp, møde personer med lignende udfordringer osv.

Det kan være en svær situation at stå i, når ens barn får en autismespektrumsforstyrrelse diagnose, eller man selv får en diagnose og skal lære at takle de udfordringer, det giver. Det kan derfor være en hjælp, at søge kontakt til ligesindede og mødes med andre for at hygge, udveksle gode erfaringer m.m. Der vil derfor også være mulighed for at få dannet en netværksgruppe, i så fald der er tilslutning dertil. Autismeforeningen vil være behjælpelig med at få sammensat grupper, så man kan komme i gruppe med andre forældre der har børn i samme aldersgruppe, diagnoser, køn o.l. eller i en gruppe med andre unge / voksne der selv har en autismespektrumsforstyrrelse.
Foreningen vil være vært med et let traktement, derfor bedes i tilmelde jer på vores hjemmeside: www.autismenord.dk under arrangementer, senest d.18. marts.


Tilmelding

Tilmeldingsfristen er udløbet eller du er ikke logget ind.