Forældre/pårørende netværkscafe i Hjørring

Forældre/pårørende netværkscafe i Hjørring

Hvornår

05/04/2022    
19:00 - 21:30

Hvor

Frivilligcenter Hjørring
Østergade 9, Hjørring, 9800
Kort utilgængelig

https://autismenord.nemtilmeld.dk/31/

Vil du dele dine sorger, udfordringer og glæder som autismeforældre

Det ligger i kortene, at det ikke er helt nemt at være autismeforældre. Der er mange bump på vejen og nogle føles som bjerge. Når vi både tackler børnenes nederlag, kampen med kommunen og de alternative mestringsstrategier, kan vi på en og samme tid både føle os som supermennesker og meget ensomme. Det sjove er, at vi alle på en eller anden vis går ad den samme vej, og det er forunderligt, hvor meget vores situation alligevel ligner hinanden trods vores forskellige børn.

Mangler du et fællesskab, hvor du kan dele dine tanker og spørgsmål omkring dit barn med en autismespektrumforstyrrelse?

 Det kan derfor være en hjælp at søge kontakt til ligesindede og mødes med andre forældre for at hygge og udveksle gode erfaringer m.m.

Cafe-netværksaftener henvender sig til både nye og nuværende medlemmer af Landsforeningen Autisme. Der vil være mulighed for at høre om Landsforeningen Autisme, få råd og vejledning i at takle hverdagsproblemer, kontakt med offentlig myndighed, hjælp til selvhjælp osv. Der vil være mulighed for at møde medlemmer fra landsforeningen autisme kreds Nordjylland, som har erfaring som pårørende til autister..

Vi mødes 1. tirsdag i måneden kl 19.00-21:30
første gang 5/4-22

i frivilligcenter Hjørring
østergade 9
9800 Hjørring

lokale 2

arrangør: Kristina Valentin 30259210