Netværkscafe – Jammerbugt

Indlæser kort...

Tid: 26/06/2024 19:00 - 21:00

Sted Frivillighuset Jammerbugt

Mangler du et fællesskab, hvor du kan dele dine tanker og spørgsmål omkring dit autistiske familiemedlem? Det kan være en hjælp at mødes med ligesindede for hygge og at udveksle gode erfaringer med m.m.

Det kan være en prøvelse at være familie til en autist af mange grunde. Ofte kan man have brug for andre at sparre med, når det gælder autistens nederlag, kampen med systemet, folks bedrevidenhed på hans/hendes bekostning og meget mere, hvor behovet for mestringsstrategier pludseligt kan opstå.

Forældre/pårørende kan også have et behov for at dele de store pludselige fremskridt autisten kan gennemgå, hvor andre ikke vil kunne forstå omfanget af fremskridtet. Den kæmpe glæde kan være rar at dele med andre indforståede.

Café-netværkmøderne henvender sig til både nye og nuværende medlemmer af Landsforeningen Autisme. Der vil være mulighed for at høre om Landsforeningen Autisme, få råd og vejledning i at takle hverdagsproblemer og hjælp til selvhjælp. Der vil være mulighed for at møde medlemmer fra Landsforeninngen Autisme Kreds Nordjylland, som har erfaring som pårørende til autister

Netværkscafe – Jammerbugt | Autismenord (nemtilmeld.dk)