Pårørendeaften – 18 år og hvad så?

Pårørendeaften - 18 år og hvad så?

Hvornår

13/10/2021    
19:00 - 21:30

Hvor

Skørping Idrætscenter
Himmerlandsvej 59, Skørping, 9520
Kort utilgængelig

DH, Landsforeningen Autisme, Diabetesforeningens Børnefamiliegruppe, Lev – livet medudviklingshandicap, SIND – Landsforeningen for psykisk sundhed og SIND’s Pårørende inviterer til:

 

Pårørendeaften – 18 år og hvad så?

 

OVERGANG FRA BARN TIL VOKSEN
Som forælder til en ung med fysisk eller psykisk handicap kan overgangen
fra barn til voksen give anledning til mange overvejelser, spørgsmål ogmåske bekymringer: Hvilke støttemuligheder er der? Hvor skal den ungebo? Hvem skal hjælpe den unge? Hvad med forsørgelse og beskæftigelse?Vi har inviteret den anerkendte socialrådgiver Vibeke Larsen til at guide osigennem alle de spørgsmål, overvejelser og bekymringer, der opstår, nårman er pårørende til et ungt menneske inden for handicapområdet.

 


Arrangementet er gratis og åbent for alle.
Arrangørerne er vært ved kaffe/the og kage

Tilmeldingsfrist 6. okt

Tilmeld dig på: https://lev.nemtilmeld.dk/46/

 

VIBEKE LARSENhar i mere end 30 årarbejdet som socialrådgiverog gennem alle årene primærtbeskæftiget sig med handicap-området.Med erfaring som både kommunalsocialrådgiver, sagsbehandler, leder ogforskellige konsulentfunktioner i flereforskellige statslige rådgivningstilbud, harVibeke et således godt overblik overområdet og stor viden om og erfaring medlovgivning og omsætning af loven i praksis.www.vhlarsen.dk