Temaaften for bedsteforældre og pårørende til børn og unge med autisme

Hvornår

28/02/2017    
19:00 - 22:00

Tilmeldinger

Tilmeldinger lukket

Hvor

Autismecenter Nord Bo
Lindholm Brygge 2, 9400 Nørreundby, 9400
Indlæser kort...

Som bedsteforældre og pårørende til et barn med autisme kan man opleve særlige situationer eller en særlig adfærd hos barnet, der kan være anderledes, end det man oplever hos andre børn. Det kan være adfærd, som er svær at tolke eller forstå, og som man måske kan mangle redskaber til at håndtere.

Formålet med temaeftermiddagen er at give bedsteforældre og pårørende mulighed for at drøfte disse oplevelser med andre, at få forståelse for barnets udfordringer samt at få redskaber til at støtte barnet på bedst mulig vis.

Indhold:

Deltagerne bliver introduceret til autismespektret, hvor vi beskriver de særlige karakteristika, de særlige udfordringer samt stress- og sansesårbarhed hos børn og unge med en autismespektrumtilstand

Deltagerne bliver introduceret til de pædagogiske metoder og redskaber og baggrunden for, hvorfor metoderne virker, som de gør

I løbet af aftenen vil der være mulighed for erfaringsudveksling i forhold til de oplevelser og tanker man har haft som bedsteforældre og pårørende til et barn med autisme.

Sted:

Autismecenter Nord-Bo

Lindholm Brygge 2 – 4, 1. sal

9400 Nørresundby

Dato: 28/2 2017 kl. 19.00 – 22.00

Tilmeldinger

Tilmeldingsfristen er udløbet eller du er ikke logget ind.