Cafeaften 7. september og 10. oktober

Cafe-netværksaftener henvender sig til nye som gamle medlemmer, hvor der vil være mulighed for at høre om autismeforeningen, til at få råd og vejledning til at takle hverdagsproblemer, skolesøgning, bevillinger, hjælp til selvhjælp osv.

Det kan være en svær situation at stå i når man får et barn med en autismespektrumforstyrrelse, eller man selv får en diagnose og skal lære at takle de udfordringer, det giver. Det kan derfor være en hjælp, at søge kontakt til ligesindede og mødes med andre forældre for at hygge, udveksle gode erfaringer m.m. Der vil derfor også være mulighed for at få dannet en netværksgruppe, i så fald der er tilslutning dertil. Autismeforeningen vil være behjælpelig med at få sammensat grupper, så man kan komme i gruppe med andre forældre der har børn i samme aldersgruppe, diagnoser, køn o.l. eller i en gruppe med andre voksne der har en autismespektrumforstyrrelse. Foreningen vil være vært med et let traktement.

kl. 19 – 22.00

Sted: Vejgaard Bibliotek, Hadsundvej 35, 9000 Aalborg

Tilmelding kan ske via www.autismenord.dk under arrangement.

weekendseminar 1 & 2 oktober 2016

Forstå det hvem der kan, men nu er det snart 2 år siden at vi sidste gang havde weekendseminar i kredsforeningen, så nu er det ved at være på tide igen.

Weekenden vil byde på spændende foredrag omkring de udfordringer, der opstår ved overgangen fra barn til voksen almindelige samt dem der er særlige for børn – unge med autisme spektrum forstyrrelser,

Weekenden afsluttes med et inspirerende, munter oplæg af en, der med egen krop har været overgangen igennem.

 

Program for lørdag d. 1. oktober

Kl. 09.00 – 16.00

Oplæg af personale fra Fagcenter for Autisme og ADHD, der har stor viden og know – how i kraft af deres arbejde med børns overgang til unge og de udfordringer, der er med det.

 

Program for søndag d. 2. oktober

Kl. 09.00 – 12.00 ved Felix Munch

Felix har Aspergers Syndron han vil fortælle om hans overgang fra barn til voksen og udfordringer han fik. Felix holder mange foredrag. Nogle af jer, har sikkert hørt ham på Sikon

 

Seminaret bliver afholdt på Klitrosen Slettestrandvej 130 9690 Fjerritslev

Lørdag den 1. oktober 2016 kl. 09.00 til søndag den 2. oktober kl. 13.00

Se mere på www.klitrosen.dk

Da Klitrosen ikke har plads til alle skal de fleste overnatte på Højgaarden, der er næsten nabo til Klitrosen.

Der er 100 pladser – de vil blive besat efter først til mølle princippet.

Det koster DKK. 800,00 kr. pr. person at deltage i seminaret. Prisen indeholder overnatning og forplejning, 1 sodavand/øl under maden.

Tilmelding til weekendseminaret ske på vores hjemmeside: www.autismenord.dk under arrangement senest d. 16. august 2016

Efterfølgende vil der blive sendt en bekræftelse på deltagelse som indeholder det endelige program, oplysning om betaling, kørselsvejledning samt andre praktiske oplysninger.

Vi håber selvfølgelig på godt vejr, så der bliver mulighed for at gå en tur ned til stranden. Hvis man vil gå en lidt længere tur ligger Svinkløv badehotel i nærheden, hvor der er en fantastisk udsigt.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

Hjælp til tilmelding til arrangementer

Her er en lille guide til hjælp til tilmelding til vores arrangementer.

Før du kan tilmelde dig til arrangementer, skal du først logge ind. Det kan du gøre i højre spalte på forsiden. Hvis du endnu ikke er registreret på vores side, kan du her også vælge at registrere dig. Der er en seperat guide til registrering af bruger.

Har du glemt dit brugernavn eller kodeord til login, så se guide vedrørende dette.

Når du er logget ind, kan du i højre spalte på forsiden, klikke på arrangementets overskrift for at komme direkte ind på tilmeldingssiden til det valgte arrangement. Du kan se hvor linket er på billedet herunder (klik på billedet for at få det forstørret):

tilmelding

Linket fører dig ind på tilmeldingssiden, hvor du i bunden af siden kan indtaste hvor mange personer du ønsker at tilmelde. Herefter skal du blot klikke på knappen “Send reservation” for at fuldende din tilmelding.

Skulle du senere ønske at annullere din tilmelding, kan du gøre dette ved igen at logge ind på forsiden og så vælge undermenuen “Mine tilmeldinger” under hovedmenuen “Arrangementer”.

Glemt login til hjemmesiden

Her er en lille guide til hjælp såfremt du har glemt dit login.

Når du vil logge ind på vores hjemmeside kan du vælge at bruge enten dit selvvalgte brugernavn eller din E-mail adresse. Såfremt du ikke kan huske dit kodeord, kan du få tilsendt en mail der giver dig mulighed for at oprette et nyt kodeord. Klik på “Mistet kodeord” linket som vist på billedet herunder (klik på billedet for at få det forstørret):

registrer

Herefter skal du blot indtaste den E-mail adresse du har registreret dig ed og du vil i løbet af nogle minutter modtage en mail med et link til nulstilling af kodeord. Se eksempel herunder:

reset_pw_mail

Klik på linket i mailen og indtast dit nye kodeord på den side du kommer ind på. Herefter skal du trykke på knappen “Nulstil kodeord” og du er færdig. Du kan nu logge ind med din E-mail adresse og det nye kodeord.

Hjælp til registrering

Her er en lille guide til hjælp i forbindelse med at registrere dig på vores hjemmeside.

For at kunne tilmelde dig til vores arrangementer, skal du først være registreret som bruger og være logget ind.

Du registrerer dig som bruger ved at klikke på linket “Registrer” i højre spalte. Klik på dette billede for at se hvor:

registrer

Herefter skal du udfylde din registrering med et selvvalgt brugernavn og din E-mail adresse. Hvis dit brugernavn eller E-mail adresse allerede er brugt af dig selv eller en anden bruger får du en fejlbesked. Hvis din E-mail adresse allerede er tilmeldt, men du ikke kan huske dit brugernavn og kodeord, kan du klikke på “Mistet kodeord” linket, som også er vist på ovenstående billede.

Når du har udfyldt dit brugernavn og kodeord og trykket på registrer, bliver der sendt en mail til dig med et aktiveringslink. Først når du har trykket på dette link er du fuldt registreret. Bemærk at der kan gå nogle minutter inden du får aktiveringsmailen.