Forældre netværksgruppen i Støvring

Hvornår

25/01/2023    
19:00 - 21:00

Hvor

Kort utilgængelig

Forældre netværksgruppen i Støvring – 25.01.2023

 

Mangler du et fællesskab, hvor du kan dele dine tanker og spørgsmål omkring dit barn med en autismespektrumforstyrrelse?

Det kan være en svær situation at stå i, når man har barn med en autismespektrumforstyrrelse og skal lære at takle de udfordringer, det giver. Det kan derfor være en hjælp at søge kontakt til ligesindede og mødes med andre forældre for at hygge og udveksle gode erfaringer m.m.

Autisme i familien kan være en krævende opgave for alle. Som pårørende bliver man ofte overvældet af mange følelser, lige fra bekymring, usikkerhed og ensomhed, fordi man mangler et netværk af personer, der forstår den hverdag, man lever i.

Cafe-netværksaftener henvender sig til både nye og nuværende medlemmer af Landsforeningen Autisme. Der vil være mulighed for at høre om Landsforeningen Autisme, få råd og vejledning i at takle hverdagsproblemer, kontakt med offentlig myndighed, hjælp til selvhjælp osv. Der vil være mulighed for at møde medlemmer fra landsforeningen autisme kreds Nordjylland, som har erfaring som pårørende til autister.

 

Tid/sted:

Kl. 19-21.

Business Park Nord

Østre Alle 6

9530 Støvring

Det er lige til venstre ved indgang M (hovedindgangen)

 

Har du spørgsmål til netværksaftenerne skal du være velkommen til at kontakte Rikke frivillig i Landsforeningen Autisme på rikkesahl1@gmail.com eller tlf. 20529166

 

Tilmelding via nemtilmeld:

https://autismenord.nemtilmeld.dk/51/

Sidste tilmelding: 23.01.2023 kl. 16.00

Vi håber, at vi ses.

Louise, Mette og Rikke