Forældrecafe Støvring

Hvornår

27/04/2022    
19:00 - 21:00

Hvor

Kort utilgængelig

Mangler du et fællesskab, hvor du kan dele dine tanker og spørgsmål omkring dit barn med en autismespektrumforstyrrelse?

Det kan være en svær situation at stå i, når man har barn med en autismespektrum forstyrrelse og skal lære at takle de udfordringer, det giver. Det kan derfor være en hjælp at søge kontakt til ligesindede og mødes med andre forældre for at hygge og udveksle gode erfaringer m.m.

Autisme i familien kan være en krævende opgave for alle. Som pårørende bliver man ofte overvældet af mange følelser, lige fra bekymring, usikkerhed og ensomhed, fordi man mangler et netværk af personer, der forstår den hverdag, man lever i.

Cafe-netværksaftener henvender sig til både nye og nuværende medlemmer af Landsforeningen Autisme. Der vil være mulighed for at høre om autismeforeningen, til at få råd og vejledning i at takle hverdagsproblemer, skolesøgning, bevillinger, hjælp til selvhjælp osv. Der vil være mulighed for at møde medlemmer fra landsforeningen autisme kreds Nordjylland, som har erfaring som pårørende til autister.

Har du spørgsmål omkring netværkscafeen skal du være velkommen til at kontakte Rikke frivillig i Landsforeningen Autisme Kreds Nordjylland på rikkesahl1@gmail.com eller på tlf. 20529166

Vi håber, at vi ses.

https://autismenord.nemtilmeld.dk/32/