Foredrag og koncert med musikalsk unikum med aspergers syndrom

Hvornår

30/10/2013    
16:00 - 19:00

Tilmeldinger

Tilmeldinger lukket

Hvor

Kinorevuen
Sverriggårdsvej 2, 9520 Skørping, 9520
Indlæser kort...

Onsdag d. 30. oktober, kl: 16:00 i Kinorevuen, Sverriggårdsvej 2, 9520 Skørping

Billetpris: 75kr.

Kristian Marius Andersen har aspergers syndrom. Han har svært ved at få sin hverdag til at hænge sammen, at snøre sine sko og huske aftaler. Men han er en sjælden og næsten ufattelig musikbegavelse.

Han er nu som 33-årig en af landets bedste til at improvisere på klaver og orgel og er blevet uddannet på ”Det jyske Musikkonservatorium”.

kmaKristian har optrådt i Notre Dame, i Berliner Dom, i Radiohuset og indspillet flere cd´er og i det hele taget optrådt i mange ambitiøse og stressfyldte sammenhænge i forbindelse med Herning Kirkes Drengekor.

Seniorbiografen i Skørping har arrangeret foredrag og koncert med Kristian og har tilbudt os forkøbsret på nogle af billeterne til foredrag og koncert.

Mød op og hør Kristians spændende og bevægende historie. Han fortæller om hvordan det er at vokse op som et anderledes barn, der er blevet moppet af sine jævnaldrende og hvordan han nu får sin tilværelse til at fungere på trods af sit handicap.

Kristian bliver ledsaget af Herning Kirkes kantor, Mads Bille, som var ham der opdagede Kristians unikke talent.

Det hele slutter med, at Kristian giver koncert på et flygel.

Man skal tilmelde sig på www.autismenord.dk, så sørger foreningen for at reserve billeter til de tilmeldte.

Man betaler sin billet på selve dagen ved fremmøde i Kinorevuen. Der er gratis kaffe/te inden dørene lukkes op til festsalen på kulturstationen, som ligger i sammenhæng med biografen. Kinorevuen ligger lige overfor jernbanestationen, så man kan evt. tage toget til Skørping.

 

Kinorevuen viser også dokumentarfilmen ”Tangentspilleren”, som handler om Kristians liv. Såfremt man er interesseret i at se filmen, kan man tilmelde sig til filmen på Kinorevuens hjemmeside: www.kinorevuen.dk

Sidste tilmeldingsfrist til foredrag og koncert er d. 15. oktober

Med venlig hilsen

Landsforeningen Autisme, Kreds Nordjylland i samarbejde med Seniorbiografen i Skørping.

Tilmeldinger

Tilmeldingsfristen er udløbet eller du er ikke logget ind.